Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2018
Imatge
                                                                        ELS PENTINATS El pentinat que mes me agrada es quan me lo he arrosat  i també les tres trena i els risso es fa amb maquines del cabells i las tres trena  es fan amb las mans i tan be tan els rissos com les trenes es poden fer en la perruqueria.

Bàsquet

Imatge
Son dues grups de cinc jugadors cadascú. Normes del bàsquet: La  pilota  pot ser llançada en qualsevol direcció amb una o amb dues mans. La pilota pot ser colpejada en qualsevol direcció amb una o amb dues mans. Un jugador no pot córrer amb la pilota: el jugador ha de llançar-la des del lloc que l'agafi. No es pot cuir la pilota amb dues mans i tornar-la a botar. No es permet carregar amb el múscul, agafar, empènyer, colpejar o fer entrebancar un oponent. La primera infracció d'aquesta norma per qualsevol persona comptarà com una falta, i la segona el desqualificarà fins que s'aconsegueixi la següent cistella o, si hi ha una evident intenció de causar una lesió, fins a la fi del partit. No es permetrà la substitució de l'infractor. Es considerarà falta colpejar la pilota amb el puny, segons les violacions de les regles 3 i 4, i el descrit en la regla 5. Els punts s'aconseguiran quan la pilota sigui llançada o colpejat des de la pista, caigui dintre la ci
Imatge
La pel·licula es ``civil war´´. Aquesta pel·licula va de els vengadors que en Iron man i Capitan Americà s'han barellat, i han trucat a altres vengadors.  En aquesta pel·licula hi ha dos directors i es diuen: Joe Russo i Anthony Russo.Joe Russo va neixer en 8 de juliol del 1971 i té 46 anys i Anthony Russo va néixer el 1970 i té 48 anys.Aquesta peli ha guanyat 4 premis.Els personatges principals es diuen Chris Evans i Robert Downey Jr. La pel·licula es de America .
Imatge
-            Quins tipus de ball hi ha? -            Quin és el que més us agrada? -            Hi ha concursos per aquests balls? -            Es poden ballar sols o necessites algú per ballar? -            Podeu penjar fotografies! Hi ha 11 tipus de balls flamenc claques,hip-hop,salsa,balls de salo,samba,tango,salsa,sevillasns,y per ultim el chachacha  el que mes me agrada  es el flamenc no en alguns balls sols y per onaltres amb parelles

comida tipic de pakistan

Imatge
comida  de Pakistan es samosa  per fer necessita patates i el ceba . necessita ceba àton neros i tomates pan redona i salsa blanca i salsa picant i  ketchup. necessita pollo i arros tomaquet i picant es dio biyani.ç que ens agrada molt es pollastre a last .

COTXES

Imatge
La  història de l' automòbil  es remunta a l'any 1769 amb la creació de vehicles propulsats amb  màquina de vapor  capaços de transportar passatgers. [1]  L'any 1806 es construeixen els primers cotxes propulsats amb  motor de combustió interna  que cremaven gas i no va ser fins al 1885 quan es perfeccionen els motors que utilitzaven  gasolina  o  gasoil  com a combustible. Els cotxes propulsats amb  energia elèctrica  van aparèixer cap al segle XX. Els primers cotxes es creu que es van fabricar a la  Xina  a final del  segle XVII , i l'energia que els propulsava era la resultant del  vapor . Tot i això se sap que el primer cotxe de vapor va ser presentat l'any  1769  per l'escriptor i inventor francès  Nicholas-Joseph Cugnot . La seva funció principal era de portar canons. Era un  tricicle  amb un pes de 4.500  kg  aproximadament. El  motor  és un dels elements fonamentals necessaris per al funcionament de l'automòbil. Transforma energia no-m

Els gitanos.

Imatge
Els gitanos venen de la hindia. Si tenen bandera és de color blau, verd i vermell. Aquesta és la bandera. Quan els gitanos es enamoren el nen te que anar a parla amb els pares de la noia per casarse amb ella. Casi sempre van acompanyats de la familia la majoria de gitanos es casen joves les noies es casen a partir dels  16 o 15 anys i els nens a partir de 20 anys.

ELS CANTANTS

Imatge
MALUMA: Canta Reguetón va  nèixer el 28 de gener de 1994 . És un cantant molt famós que ha guanyat 15 premis. ozuna  El Ozuna canta trap y reguetón. ha guanyat 13 premis. Va néixer al 1992 i és de Puerto Rico.

ESPORTS

Imatge
FUTBOL Per jugar al futbol es necessita una pilota i un arbitre. Normalment juguen 11 jugadors, però depenent de la lliga poden ser menys. Les normes del futbol són: - La pilota no pot sortir de la linea. - si fas falta et treuen una targeta groga. - Si et treuen la segona targeta groga, es converteix en vermella i no pots continuar jugant. - No es pot fer fora de joc.  - Si fas falta dintre de l'àrea és penalti. - Només pot tocar la pilota amb les mans el porter. - Hi ha dues parts de 45 minuts cadascuna (segons la lliga en la que juguis). - Només es poden fer tres canvis. - No pots pegar-te amb cap jugador ni insultar.

pakistan

Imatge
 El  president del  Pakistan  es  El   Mamnoon  Hussain. Esata en sur de asia  en pakistan que sevim son rupia En Pakistan es menja biryani

Els esports d'aigüa.

Imatge
El primer esport d'aigüa és el Waterpolo. Les seves normes per jugar aquest esport són:Jugar en equip,ser ràpid,àgil,resistent,força,inteligencia tàctica i mental. Per jugar es necessita una pilota,6 jugadors,un porter,6 reserves,una piscina i una porteria. Fan falta 6 jugadors,1 porter i 6 reserves. M'agrada molt el Waterpolo!!!