Egipte

El Egipte esta en  asia  del  sud-occidental.
Els Egipcis vivien La majoria d'antics egipcis eren pagesos lligats a la terra. Les seves residències estaven restringides als membres familiars immediats, i es construïen de totxos de terra crua dissenyats per a romandre freds a hora alta. Cada casa tenia una cuina amb un celobert, que contenia un molinet de pedra per a moldre farina i un forn petit per a coure pa. Els murs es pintaven de blanc i es podien cobrir d'un mur penjant de lli tenyit. El terra es cobria d'estores de canya, mentre tamborets amples, llits aixecats del terra i taules individuals comprenien el mobiliari.
 La majoria es banyava al Nil i feia servir un sabó pastós fabricat de greix animal i guix. Els homes suavitzas'afaitaven la totalitat del cos per a la netedat, i perfums aromàtics i ungüents cobrien les males olors i ven la pell. Els vestits es feien de llençols de lli simples que es blanquejaven, i tant homes com madudones de les classes altes portaven perruques, joies, i cosmètics. Els nens anaven sense roba fins a la resa, cap als 12 anys, i en aquesta edat els mascles se circumcidaven i es rapaven el cap. Les mares eren responsables de cuidar els nens, mentre el pare proveïa els ingressos de la família.
 comuna La dietaconsistia en pa i cervesa, complementada amb verdures com les cebes i alls, i fruita com els dàtils i les figues. El vi i la carn, els gaudia tothom els dies de festa mentre les classes altes en consumien unes bases més regulars. El peix, la carn i els ocells es podien salar o assecar, i es podien cuinar en guisats o rostits en una graella.La música i la dansa eren entreteniments populars per als que s'ho podien permetre. Els primers instruments incloïen les flautes i les arpes; en canvi, instruments semblants a les trompetes, oboès, i tubs es van desenvolupar més tard i van esdevenir populars.
Imagen relacionada
 La piramide es com una montaña amb la punta fina la piramide es feia amb sorra fina era molt dificil fer una piramide per que esra molt gran.
Imagen relacionadaEn Egipte cuan algu es moria es vendaba el seu cos per que deian que podria   vivir en la otra vida.
Imagen relacionadaEn Egipte portaven roba amb tela blanca i amb oro.                                                                                                                   
Imagen relacionada

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPORTS

ELS ANIMALS

Nines reborn