Les coses històriques de Barcelona

La sagrada familia es un lloc que esta en badalona es un lloc molt important
el projecte per portar el metro a la Sagrada Família va sorgir el 1953.Resultado de imagen de sitios historicos de barcelona sagrada familia

Quan l'Ajuntament de Barcelona va acordar la creació d'una nova línia de metro, batejada inicialment com Transversal Alt i després com Línia II.1 El traçat projectat discorria entre Horta i Collblanc, passant per Congrés, Hospital de Sant Pau, Sagrada Família, Sants i Badal.2 per motius econòmics, la nova línia es va construir per trams. El primer, entre Sagrera (actualment La Sagrera) i Vilapiscina (actualment Vilapicina) es va inaugurar el 1959. El 1963 van començar les obres en l'altre extrem de la línia, entre Sant Ramon (actualment Collblanc) i Diagonal-Passeig de Gràcia (actualment Diagonal ), i el 1964 el règim franquista va aprovar la construcció del tram Diagonal-Sagrera, que incloïa l'estació de Sagrada Familia.

Laberint d'hortés un jardí històric situat al districte d'Horta-Guinardó de Barcelona. És el jardí més antic que es conserva a la ciutat. Es troba a l'antiga finca de la família Desvalls, en un vessant de la serra de Collserola. Iniciat en 1794 i acabat en la primera fase el 1808, va ser obra de l'arquitecte italià Domenico Bagutti. El recinte inclou un jardí neoclàssic del segle XVIII i un jardí romàntic del segle xix.1 Es va obrir al públic el 1971.
Resultado de imagen de sitios historicos de barcelona el laberint de l'horta dificiles




















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPORTS

ELS ANIMALS

Nines reborn